gerard_zzz
ZeewaterForum lid
Gisteren was ik in Burgers Ocean, deze week en volgende week kan iedereen van 15:30 tot 16:30 een kijkje achter de schermen nemen in de Ocean. Zeer indrukwekkend om het koraalrif van bovenaf te kunnen bekijken.
De zakken zout van 250 kg stonden klaar, dat is een ander maatje dan de emmers van 25 kg die normaal zijn voor aquaria thuis.
Degene die het eerste stukje van de rondleiding deed, vertelde dat toen ze in 2000 met de Ocean begonnen, ze eerst gewoon keukenzout gebruikten. Maar dat dat uiteindelijk niet bleek te werken. Ik vroeg me af of dat ooit gebruikelijk is geweest bij de mensen die toen al een zeeaquarium hadden?
De zakken zout van 250 kg stonden klaar, dat is een ander maatje dan de emmers van 25 kg die normaal zijn voor aquaria thuis.
Degene die het eerste stukje van de rondleiding deed, vertelde dat toen ze in 2000 met de Ocean begonnen, ze eerst gewoon keukenzout gebruikten. Maar dat dat uiteindelijk niet bleek te werken. Ik vroeg me af of dat ooit gebruikelijk is geweest bij de mensen die toen al een zeeaquarium hadden?
Laatst bewerkt: